Göteborgssemester

Minou och jag har haft det supermysigt i Göteborg i helgen. Bilfärden både dit och hem har gått kanon. Försökte planera in med hennes sovtider för att "trolla bort" en del av bilfärden.


När vi komner i fredags mötte vi upp Evelina och hennes kollogor för after work på Oleareys. Minou vart väldigt populär, särskilt bland personalen.


Mor och dotter!

I lördags strosade vi runt nere i Haga hela dagen. Det finns mängder med små annorlunda butiker där.


Här är vi inne i en inredningsbutik där allting är HJÄRTAN.


Glada bästa vänner



Minou var på jakt efter några presenter till sej själv. I haga hittade hon en elefantfigur som hänger i en fjäder. (hon har nämligen sett en likande på bvc och den gillar hon skarpt).
Sen skulle hon prompt in på Chock. Där införskaffade hon sej denna schysst body och scarf.


Första gången Minou tar spårvagnen. Grodan fick hon av sin "moster" Evelina och den blev genast en storfavorit.


En av de saker jag saknar mest med att Evelina bor i Göteborg är att hon är den bästa träningskompisen man kan tänka sej. (Blir lite avis ibland på att hon är så duktig) Vi hann iallafall med ett träningspass ihop. Vi körde löpintervaller på löpbandet. Vi sprang snabbt i 400 meter. Sen gjorde vi 20 repetioner och en styrkeövning. Tillbaka på löpbandet 400 meter. Styrkeövning 20 repetioner o.s.v. 10 intervaller blev det med avslutande styrkefys på slutet.
Hemma och var barnvakt var polisen Johannes (Evelinas kille). Var kanske första gången han höll i en bebis:)


På lördagkvällen fick jag chansen att gå på GP speedway eftersom Evelina ställde upp och var barnvakt. Jag mötte upp min vän Johan på Ullevi. Fast det stundtals var iskallt så hade vi en grym kväll. Det var väldigt spännande enda in i det sista vilka som skulle gå vidare till semi resp final. Zorre gjorde bravur och lyckades ta sej till semi och det är värt att lägga på minnet. 39 år gammal och har sin bästa säsong någonsin nu.




Tre glada brudar!!!


Kommentarer
Postat av: Jonna

Fint kort på dig inne på Olearey´s.



Men AC/DC-body stämmer inte riktigt, borde det inte var mer typ Per Gessle-body?? Hihi

2010-05-17 @ 12:32:50
Postat av: miranda

Tack.

Vadå Per Gessle body? Du vet väll inte vad Minou har för musiksmak? Inte lyssnar hon på dansband och folkmusik som Mio gör iallfall..:)

2010-05-18 @ 10:30:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0