Örebro Golfhall

Idag kommer jag stå i Örebro golfhall vid Ica MAxi och sälja på deras loppis. Kom gärna och fynda lite smink eller hårstylingsprodukter till sjukt billiga priser. Jag har med mej lillnorpan så vi fårse hur jag lyckas manövrera dagen.Kan tänka mej att det kommer bli mer eller mindre kaotiskt...........

Ha en underbar dag kram!


Kommentarer
Postat av: Ingela

Det gick ju bra det där också.Jag vet ingen som skulle ta med sig sin 1-åring och ställa sig på Loppis utan hjälp.Jag sa till Totte flera gånger att gå och hjälp Jenny nu och då säger han hon är inte som du mamma,hon får inte panik för att hon är själv där och hon säger till om hon behöver hjälp.

Det säger mycket! Du verkar klara det mesta!

Kram på dej!

2010-11-14 @ 12:07:35
Postat av: Ingela

Jag kommenterade nyss men vet ej vart det tog vägen.

Du är otrolig Jenny,jag kan inte ens komma på nån som överhuvudtaget hade försökt att stå själv med en liten ettåring på Loppis.Jag sa till Totte flera gånger igår gå och titta om Jenny behöver hjälp hon har väl panik där nere! Då svara han hon är inte som du mamma hon får inte panik hon säger till om hon behöver hjälp! Det säger igentligen allt.Du klarar nog nästan allt. KRAM på dej.

2010-11-14 @ 12:58:07
Postat av: miranda

Tack Ingela. Men det är Minou som var så duktig.Är lite stolt över henne nu:)Fick ju bra hjälp av er när jag skulle bära in mina saker också. TACK! Hihi men jag var faktiskt lite nervös innan...Sen blev hon magsjuk och har krökts i två dagar, så vet inte vad hon hittade på golvet på loppisen som hon smaskade i sej...:)

2010-11-15 @ 20:11:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0