www.raddadjuren.org

Min syster har idag skaffat två st katter. Det finns många katter som är utslängda, övergivna, vanvårdade, misshandlade…. Hon valde att skaffa sina katter genomföreningen rädda djuren. 


Rädda djuren är en liten nystartad, ideell verksamhet som tar hand om och hjälper djur i nöd. 
Rädda Djuren driver inget djurhem. Istället får djuren bo i tillfälliga hem tills de finner ett permanent hem. Behovet av jourhem är därför väldigt stort!


Allt för ofta är folk för snabba med att lämna över sina ”problem”, speciellt till djurhem och personer som engagerar sig och lägger ner jättemycket arbete för att andra inte bryr sig om djuren och inte tar sitt ansvar.

De anser att ett friskt djur har rätt till sitt liv, de avlivar inte friska djur. De anser att varje liv kämpar för sin överlevnad och har önskan är att få leva vidare. För oss människor är det en enkel lösning att avliva, och vi påstår att vi gör det för djurets bästa för att döva våra samveten.


De försöker hitta permanenta hem där djuren får mycket kärlek och omsorg. Om du funderar på att skaffa husdjur eller känner någon som tänker göra det, hör av dig till dem. Då kan du samtidigt rädda ett djur till det liv det kanske aldrig fått. Det finns alltid flera djur, speciellt katter, med olika personligheter och egenskaper så det går säkert att hitta någon som du passar med, och det kommer hela tiden nya.


Alla katter som adopteras via dem är avmaskade, vaccinerade, id-märkta och kastrerade om de är könsmogna då de kommer till sitt nya hem. Djuren placeras endast ut som sällskapsdjur, de får inte ingå i avel.


Vill ni istället bara stödja denna förening där alla pengar går direkt till djuren så kan ni enkelt skicka ett sms:

SMSa valfri summa här nedan till 72500 och skänk antingen 15, 25, 50, 75, 100, 150 kr. Glöm inte mellanslaget.

rädda 15

rädda 25

rädda 50

rädda 75

rädda 100

rädda 150

Den här lilla fröken har nu flytta hem till min syster Jonna och hennes son Mio. Hon heter Sativa. Hon är redan med överallt och kurrar och gillar att bli gosad med.



Denna lilla tjej har också flyttat till dem idag. Hon heter för tillfället Tussi men vi försöker komma på ett nytt namn till henne. Hon är fortfarande lite avvaktande och fräser åt sin nya kattsyster.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0