Skolbänken

Samtidigt som jag är mammaledig så passar jag på att skaffa mej en vidareutbildning. Jag är sjuksköterska men vill specialisera mej inom ambulans. Utbildningen är på två år på halvfart. Det innebär att utbildningen inte är alltför betungande. Jag tycker det är smart att studera nu också med tanke på ekonomin. Eftersom jag hatar att vara fattig och var det under tre år under min grundutbildning och nu igen då jag är mammaledig. Att läsa under mammaledigheten innebär att jag förkortar ner tiden med minst ett år som jag behöver leva som en kyrkråtta.

Jag började "plugga" redan på BB. Eller kanske inte plugga men jag tog beslutet att hoppa på utbildningen då och blev anmäld till den.

Idag var jag i skolan hela dagen och kommer så vara det imorgon med. Jag hade stort besvär med att finna en barnvakt. Men det löste sej tillslut då Minous pappa Mathias bestämde sej för att vara hemma då han har en ond axel som behövde vila. Tror faktiskt inte han fått mask (latmask) som jag brukar skoja om att han får ibland.


Här är den nyblivna familjen på BB


Kommentarer
Postat av: Anna

Så fina ni är! Jättekul med bloggen=)

Massor av kramar till er! <3

2010-03-25 @ 06:06:23
URL: http://doubleeffect.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0